Groot-Lammerenburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Gastouders KOW

Informatie over de organisatie

Gastouders die bij KOW zijn aangesloten, zorgen met liefde en aandacht voor kinderen.

Daarbij voldoen ze aan de eisen die de Wet Kinderopvang aan gastouders stelt.

Gastouders bieden kleinschalige opvang in een huiselijke sfeer voor kinderen van 0-13 jaar. Meestal bieden zij doordeweeks en overdag opvang. Sommige gastouders bieden ook ‘s avonds, ‘s nachts of in het weekend opvang voor kinderen aan. Gastouderopvang is flexibel en vaak te combineren met een andere vorm van kinderopvang binnen de KOW.

In Groot-Lammerenburg zijn meerdere gastouders gevestigd. Deze gastouders kunnen opvang bieden voor de kinderen van ouders die werken en/of studeren.

Ouders kunnen ook zelf een gastouder worden en daarmee andere ouders in de wijk helpen met de opvang van hun kinderen. Om een geregistreerd gastouder te worden, kan de ouder zich aanmelden bij KOW.

Contactgegevens

Locatie:

Buitenhove 161, 4337 HG Middelburg

Telefoon:

0118 – 626350

E-mail:

info@skow.nl

Website:

www.kinderopvangwalcheren.nl

Heb je een leuk idee voor Groot-Lammerenburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.