Groot-Lammerenburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

De Wissel

 

Informatie over de organisatie

Wij bieden eigentijds basisonderwijs en begeleiden de kinderen bij hun persoonlijke ontplooiing en bereiden hen zo goed mogelijk voor op hun deelname aan de samenleving. In samenwerking met de kinderopvang en voortgezet onderwijs bevorderen we de doorgaande ontwikkeling van het kind.
De basis van ons werk is de pedagogische relatie tussen leerling en leerkracht. Alleen als die relatie aanwezig is, wordt het mogelijk om te leren, te onderwijzen en op te voeden. Wij willen de kinderen leren kennen en begrijpen: wie zijn ze? waar komen ze vandaan? wat hebben ze nodig? Daarop stemmen we ons onderwijsaanbod af.

Contactgegevens

Locatie:

De Wissel                               De Wissel
Flamingoweg 53                    Kleiweg 15-17
4386 DT Vlissingen                4386 PA Vlissingen              

Telefoon:

0118 – 460344            0118 – 478792

E-mail:

dewissel@onzewijs.nl

Website:

www.dewissel.onzewijs.nl

Heb je een leuk idee voor Groot-Lammerenburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.