Groot-Lammerenburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

De Omnibus

 

Informatie over de organisatie

Wat vinden wij goed onderwijs?
Onze visie: Ieder kind op onze school heeft een eigen sociale achtergrond en een eigen aangeboren talent. Beiden zijn belangrijk om succesvol te kunnen zijn, niet alleen op school maar ook in de wereld waarin jong en oud met elkaar wonen, werken en spelen.
Wij hebben een optimistische instelling, zetten in op een positief zelfbeeld van kinderen en hebben hoge verwachtingen ten aanzien van de mogelijkheden tot ontwikkeling van ieders talenten.
Onbevooroordeeld, rekening houdend met verschillen en met respect voor verschillen in de sociale achtergrond en in aanleg willen we leerlingen ondersteunen.
Dit komt tot uiting in de wijze waarop de schoolontwikkeling mede wordt afgestemd op maatschappelijke ontwikkelingen en de wijze waarop we systematisch de kwaliteit van ons onderwijs bewaken.
De samenleving verandert voortdurend en heeft een grote invloed op de wijze waarop mensen leven en werken: technologisering, digitalisering, medialisering maar ook individualisering spelen in toenemende mate een rol.
Wij proberen hier op in te spelen door onze leerlingen de juiste bagage mee te geven om in de samenleving van nu en straks goed te kunnen functioneren: het mee geven van de juiste kennis, de juiste houding en vaardigheden.

Contactgegevens

Locatie:

Slangenburg 3, 4385 HT Vlissingen

Telefoon:

0118 – 490330

E-mail:

omnibus@archipelscholen.nl

Website:

www.de-omnibus.com

Heb je een leuk idee voor Groot-Lammerenburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.