Groot-Lammerenburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

De Blinkende Morgenster

Informatie over de organisatie

“De Blinkende Morgenster” is een kerk waar iedereen welkom is en waar aandacht, zorg en liefde is voor elkaar. Hierin volgen zij Jezus Christus, die uit liefde voor de mensen zijn leven heeft gegeven. De kerk wil deze boodschap doorgeven aan iedereen. Binnen de kerkgemeenschap richten zij zich op God, op elkaar en op de ander. 

Het belang van “De Blinkende Morgenster” voor Groot-Lammerenburg is om elkaar te helpen en stimuleren om te groeien in het geloof, zodat iedereen steeds meer liefde kan ervaren van God. De kerk kan mensen samenbrengen en hierdoor kunnen nieuwe contacten ontstaan.

Iedere zondagmorgen komt iedereen samen in het kerkgebouw, Papegaaienburg 1 in Vlissingen. Naast de samenkomsten zijn er ook andere activiteiten, zoals een vrouwenmorgen, fundamentencursus en twee huiskringen.

Contactgegevens

 Locatie:

Papegaaienburg 1, 4386 DA Vlissingen

E-mail:

joachimdk@zeelandnet.nl

Telefoon:

0118 – 474732

Website:

www.blinkendemorgenster.nl

Heb je een leuk idee voor Groot-Lammerenburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.