Groot-Lammerenburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

CSW Bestevaêr

 

Informatie over de organisatie

CSW Bestevaêr is een school waar je de aandacht krijgt die je nodig hebt. En dat ook nog in het nieuwste en mooiste schoolgebouw op Walcheren.

We vinden het belangrijk dat jij je veilig en gelukkig voelt op school. Je komt dan ook op een kleine school van ongeveer driehonderd leerlingen. Met behulp van je leraren en je mentor ontdek je je talent en leer je hoe je dat talent al tijdens je schooltijd kunt gebruiken. We zijn een kleine school, dus kennen de leerlingen ons en wij kennen de leerlingen. Opgaan in de massa, daarvan is geen sprake! Je kunt op elk niveau beginnen. We werken komend schooljaar 2021/2022 in leerjaar 1 met Gepersonaliseerd Leren. Je kunt bij ons terecht voor VMBO-bk, MAVO en HAVO onderbouw en MAVO-bovenbouw. Ook hebben we een vrijeschool, waar je op MAVO, HAVO of VWO niveau les kan krijgen. Zo vindt elke leerling snel een veilige en passende plek op onze school. 

Onze school is er op gericht het onderwijsproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Onderwijs wordt gemaakt en uitgevoerd door docenten en leerlingen. Voor zover mogelijk worden alle taken met betrekking tot onderwijs, begeleiding en zorg binnen het team uitgevoerd. Daarbij wordt ondersteuning verleend door het onderwijsondersteunend personeel, de administratie en de lesassistenten. Voor ouders en leerlingen is de mentor altijd het eerste aanspreekpunt.

CSW Bestevaêr heeft een vestigingsdirecteur, die samen met de afdelingsleider, leiding geeft aan de vestiging. 

Contactgegevens

Locatie:

Bossenburghpad 10, 4385 CJ Vlissingen

Telefoon:

0118 – 652100

E-mail:

info@cswalcheren.nl

Website:

www.Cswalcheren.nl/locaties/csw-bestevaer

Heb je een leuk idee voor Groot-Lammerenburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.