Groot-Lammerenburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

BSO+

Informatie over de organisatie

BSO+ staat voor Buiten Schoolse Opvang met een plus. De BSO+ biedt een toegankelijke vorm van begeleiding en behandeling waardoor het kind op vroege leeftijd extra zorg krijgt. Dit heeft als doel dat ernstigere problemen en intensievere vormen van hulp vaak worden voorkomen. Kinderen kunnen hier op een leuke, gestructureerde en zinvolle manier hun vrije tijd besteden en hun sociaal emotionele vaardigheden vergroten. Kinderen van 4 tot 13 jaar met ontwikkelings- en gedragsproblemen en/ of een licht verstandelijke beperking zijn hier welkom. Zij krijgen ondersteuning bij de ontwikkeling van sociale vaardigheden, zelfredzaamheid, omgaan met frustraties en oplossend vermogen Elk kind krijgt een persoonlijk begeleider die, samen met een gedragsdeskundige van Juvent, de ontwikkelingsvoortgang bewaakt en het aanspreekpunt is voor het kind en de ouders. Naast een groepsgerichte aanpak, is er ook veel persoonlijke aandacht voor het kind.

Voor (bijna) alle hulp bij Juvent is een doorverwijzing nodig van het Centrum voor Jeugd en Gezin, een huisarts, jeugdarts of medisch specialist. Neem dus eerst contact op met jouw gemeente of verwijzer, dan kijken jullie samen of Juvent de geschikte hulpverlener is. De BSO+ van Juvent zit in Middelburg en Vlissingen. 

Contactgegevens:

Locatie:

Grevelingenstraat 8               Pablo Picassoplein 127

4335 XG Middelburg              4382 KB Vlissingen

Telefoon:

0900 – 54 63 671 (maandag t/m vrijdag 8.30 – 12.30 uur. Buiten deze uren krijg je via het antwoord apparaat verdere instructies)

E-mail:

info@juvent.nl

Website:

www.juvent.nl/hulpaanbod/bso

Heb je een leuk idee voor Groot-Lammerenburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.