MijnVlissingen

Vlissingers voor elkaar

Oost-Souburg

Ritthem

Middengebied

Binnenstad

Paauwenburg

Groot-Lammerenburg

Formulierenbrigade

Vind je het lastig om zelf formulieren in te vullen of een uitkering aan te vragen? En kan niemand uit jouw omgeving je daarbij ondersteunen? De Formulierenbrigade van Maatschappelijk Werk Walcheren kan je hierbij helpen. Er is een inloopspreekuur bij beide kantoren. Je kunt hier zonder afspraak terecht.

Middelburg

Maandag

9.00

12.00 uur

Dinsdag

9.00

12.00 uur

Vrijdag

9.00

12.00 uur

Vlissingen

Maandag

9.00

12.00 uur

Woensdag

9.00

12.00 uur

Donderdag

9.00

12.00 uur

Vrijdag

9.00

12.00 uur

Het invullen van belangrijke formulieren kan soms erg lastig zijn. Lukt het je niet om zelf of met hulp van mensen uit je omgeving een formulier in te vullen? Onze Formulierenbrigade helpt je graag! Samen vullen we formulieren in van bijvoorbeeld Orionis, UWV of Sabewa en helpen je bij het aanvragen van toeslagen.
• Gratis hulp
• Zonder verwijzing
• Voor iedereen
Thema’s
• Geldzaken
• Wonen
• School & werk
• Ruzie & geweld
• Ouderschap & opvoeden
• Relaties & vrienden
• Gezondheid

Kantoren

MiddelburgGebouw PorthosSint Sebastiaanstraat 12
VlissingenGebouw De CombinatiePablo Picassoplein 126

Contact

Telefoon: 0118 – 44 88 44
Bereikbaar: maandag t/m vrijdag 08.30 – 17.00 uur
Tijden inloopspreekuur:
Van maandag t/m vrijdag 09.00 – 12.30 uur.
Je kunt hier zonder afspraak terecht.

Onze initatieven – Vlissingen Breed

Heb je een leuk idee voor Vlissingen?

Laat het ons weten!

Oost-Souburg

Een dorp en kern waar de meeste inwoners van Vlissingen wonen. De omgeving heeft leuke winkels, sociale voorzieningen, scholen en wijkcentra. Het dorp bestaat uit de buurten Kern Oost-Souburg, Zeewijksingel, Groot-Abeele, Schoonenburg en Molenweg en omgeving. Woon jij in Oost-Souburg en wil je meer weten over Oost-Souburg op sociaal en maatschappelijk vlak, dan ben je hier op het juiste adres! Alles over Oost-Souburg  

Middengebied

In het hart van de gemeente ligt de wijk Middengebied. Het is een groot gebied met veel diversiteit in de samenstelling van de wijkbevolking. Er wonen ruim 10.000 mensen, bijna een kwart van alle Vlissingers. Lees alles over het Middengebied.  

Binnenstad

Deze pagina is nog in constructie

Paauwenburg

In de wijk Paauwenburg wonen circa 5.700 mensen in 2.640 huishoudens. De samenstelling is overwegend autochtoon, ca. 25% is van allochtone afkomst. De wijk is gesitueerd aan de westkant van Vlissingen in de nabijheid van strand en zee, gebouwd vanaf halverwege de jaren 60. Lees meer over Paauwenburg.

Groot-Lammerenburg

Bossenburgh, Rosenburg, Lammerenburg, Westerzicht, Papegaaienburg en West-Souburg: ruim wonen aan de rand van de stad. Een wijk met meerdere gezichten. Lees alles over Groot-Lammerenburg.