MijnVlissingen

Vlissingers voor elkaar

Oost-Souburg

Ritthem

Middengebied

Binnenstad

Paauwenburg

Groot-Lammerenburg

De Zeeuwse Zorgschakels

Informatie over de organisatie

Zeeuwse Zorgschakels is in 2013 gestart met een klein team casemanagers. Inmiddels werken er in heel Zeeland ruim 40 casemanagers dementie. Elke gemeente in Zeeland beschikt over tenminste 1 kleinschalig team casemanagers dementie. Zij ondersteunen ruim 2.000 cliënten en hun mantelzorgers zodat mensen met dementie langer en met voldoende kwaliteit thuis kunnen blijven wonen.

Daarnaast faciliteert en coördineert Zeeuwse Zorgschakels drie lerende netwerken. Met het netwerk Hersenletsel, het netwerk Dementie en het netwerk Palliatieve zorg brengen we landelijke kennis naar de provincie en halen we goede praktijken, knelpunten en vragen op om over en weer te delen. Door ontmoeting en samenwerking komen we met elkaar verder dan ieder voor zich.

Contactgegevens

Locatie:

Stadhuisplein 20, 4382 LG Vlissingen

Telefoon:

0118 – 851416

E-mail:

info@zeeuwsezorgschakels.nl

Website:

www.zeeuwsezorgschakels.nl

Heb je een leuk idee voor Vlissingen?

Laat het ons weten!

Oost-Souburg

Een dorp en kern waar de meeste inwoners van Vlissingen wonen. De omgeving heeft leuke winkels, sociale voorzieningen, scholen en wijkcentra. Het dorp bestaat uit de buurten Kern Oost-Souburg, Zeewijksingel, Groot-Abeele, Schoonenburg en Molenweg en omgeving. Woon jij in Oost-Souburg en wil je meer weten over Oost-Souburg op sociaal en maatschappelijk vlak, dan ben je hier op het juiste adres! Alles over Oost-Souburg  

Middengebied

In het hart van de gemeente ligt de wijk Middengebied. Het is een groot gebied met veel diversiteit in de samenstelling van de wijkbevolking. Er wonen ruim 10.000 mensen, bijna een kwart van alle Vlissingers. Lees alles over het Middengebied.  

Binnenstad

Deze pagina is nog in constructie

Paauwenburg

In de wijk Paauwenburg wonen circa 5.700 mensen in 2.640 huishoudens. De samenstelling is overwegend autochtoon, ca. 25% is van allochtone afkomst. De wijk is gesitueerd aan de westkant van Vlissingen in de nabijheid van strand en zee, gebouwd vanaf halverwege de jaren 60. Lees meer over Paauwenburg.

Groot-Lammerenburg

Bossenburgh, Rosenburg, Lammerenburg, Westerzicht, Papegaaienburg en West-Souburg: ruim wonen aan de rand van de stad. Een wijk met meerdere gezichten. Lees alles over Groot-Lammerenburg.