MijnVlissingen

Vlissingers voor elkaar

Oost-Souburg

Ritthem

Middengebied

Binnenstad

Paauwenburg

Groot-Lammerenburg

De Luisterlijn

 

Wat doet de organisatie?

Een luisterend oor nodig? Soms wil je praten over verdriet, zorgen of problemen, maar is het moeilijk om een luisterend oor te vinden bij iemand uit je omgeving. Of je zoekt juist naar iemand die jou niet persoonlijk kent. Bij de Luisterlijn kun je dag en nacht, anoniem terecht voor een goed gesprek. Jouw verhaal staat bij ons centraal.

 

Bel, chat of mail

Of je nu belt, chat of mailt, de vrijwilligers van de Luisterlijn hebben aandacht voor jou en denken met je mee. Je kunt dag en nacht bellen naar 0900-0767 (normaal tarief) of 0113256896 Chatten kan elke dag tussen 10.00 en 22.00 uur. via www.deluisterlijn.nl.

 

Doelstelling

Over de Luisterlijn De Luisterlijn is dag en nacht beschikbaar voor een vertrouwelijk gesprek, per telefoon, chat en mail. Door te luisteren helpen de 1500 getrainde vrijwilligers mensen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Met jaarlijks ruim een half miljoen oproepen is de Luisterlijn al 60 jaar de grootste organisatie in Nederland die emotionele steun op afstand biedt.

 

Mogelijk belang voor de bewoners van Vlissingen en andere organisaties

De Luisterlijn is bereikbaar voor alle inwoners van Vlissingen. Men kan anoniem contact opnemen op elk moment van de dag, wanneer het voor hem/ haar uitkomt en nodig is. Daarmee is het aanvullend op alle andere hulp en ondersteuning die geboden wordt.

 

Contactgegevens

Contactpersoon: H. den Hoedt/ D. Riemens

Bel: 0113- 256898 ( kantoor nummer) Mail: middelburg@deluisterlijn.nl
Website: www.deluisterlijn.nl

 

 

Onze initatieven – Vlissingen Breed

Heb je een leuk idee voor Vlissingen?

Laat het ons weten!

Oost-Souburg

Een dorp en kern waar de meeste inwoners van Vlissingen wonen. De omgeving heeft leuke winkels, sociale voorzieningen, scholen en wijkcentra. Het dorp bestaat uit de buurten Kern Oost-Souburg, Zeewijksingel, Groot-Abeele, Schoonenburg en Molenweg en omgeving. Woon jij in Oost-Souburg en wil je meer weten over Oost-Souburg op sociaal en maatschappelijk vlak, dan ben je hier op het juiste adres! Alles over Oost-Souburg  

Middengebied

In het hart van de gemeente ligt de wijk Middengebied. Het is een groot gebied met veel diversiteit in de samenstelling van de wijkbevolking. Er wonen ruim 10.000 mensen, bijna een kwart van alle Vlissingers. Lees alles over het Middengebied.  

Binnenstad

Deze pagina is nog in constructie

Paauwenburg

In de wijk Paauwenburg wonen circa 5.700 mensen in 2.640 huishoudens. De samenstelling is overwegend autochtoon, ca. 25% is van allochtone afkomst. De wijk is gesitueerd aan de westkant van Vlissingen in de nabijheid van strand en zee, gebouwd vanaf halverwege de jaren 60. Lees meer over Paauwenburg.

Groot-Lammerenburg

Bossenburgh, Rosenburg, Lammerenburg, Westerzicht, Papegaaienburg en West-Souburg: ruim wonen aan de rand van de stad. Een wijk met meerdere gezichten. Lees alles over Groot-Lammerenburg.