MijnVlissingen

Vlissingers voor elkaar

Oost-Souburg

Ritthem

Middengebied

Binnenstad

Paauwenburg

Groot-Lammerenburg

4You Zorg op Maat

Informatie over de organisatie

Wij ondersteunen daar waar nodig; individueel of in een gezinssituatie, alles is mogelijk. Niet de diagnose, maar de hulpvraag staat hierbij centraal. Wij begeleiden mensen met uiteenlopende hulpvragen. Samen werken wij aan het vergroten van de zelfredzaamheid. Wij zijn er om te ondersteunen bij alle dagelijkse bezigheden, structuur aanbrengen, huishoudelijke hulp, werken aan het opbouwen van een netwerk, administratie/samen de post doornemen/financieen/uitkeringen/schulden, ondersteunen bij opvoeden, ondersteunen in het arbeidsproces, ondersteunen bij diverse afspraken en contacten, ondersteuning bij verslavingsproblematiek. Omdat wij een kleinschalige organisatie zijn, heb je altijd te maken met een vast gezicht.

Wij bieden (gespecialiseerde) dagbesteding op onze locatie aan de Badhuisstraat 15 te Vlissingen. De dagbesteding is gericht op het bieden van een dagstructuur, een zinvolle daginvulling onder het motto ‘het is goed als je er bent, fijn als je wat doet’. Jezelf nuttig voelen. Wat dus inhoudt dat het een laagdrempelige dagbesteding is, gericht op het tegen gaan van eenzaamheid en isolement, en daarbij ‘een fijne plek’ om dingen te leren. Niets productgericht. Wat we voornamelijk doen is creatief; buitenactiviteiten, houtbewerking, ontspanning en educatief; hierbij gaan we voornamelijk koken met cliënten. En dan vooral ‘ budgetkoken’, aangezien veel cliënten een laag inkomen hebben en soms gebruik maken van de voedselbank. Dus hoe maak je met weinig middelen een verantwoorde maaltijd; inclusief boodschappen, voorbereidingen, het koken zelf en natuurlijk een stukje budgetteren. Hierna eten we de maaltijd uiteraard samen op. Verder is het afhankelijk van de interesses van de cliënten wat we nog meer gaan bieden; dit kan erg persoonlijk zijn. Bijvoorbeeld uiterlijke verzorging voor de dames, klussen/demonteren voor de heren, of andersom.

Contactgegevens

Locatie:

Badhuisstraat 15, 4381 LM Vlissingen

E-mail:

info@4you-zorgopmaat.nl

Website:

www.4you-zorgopmaat.nl

Heb je een leuk idee voor Vlissingen?

Laat het ons weten!

Oost-Souburg

Een dorp en kern waar de meeste inwoners van Vlissingen wonen. De omgeving heeft leuke winkels, sociale voorzieningen, scholen en wijkcentra. Het dorp bestaat uit de buurten Kern Oost-Souburg, Zeewijksingel, Groot-Abeele, Schoonenburg en Molenweg en omgeving. Woon jij in Oost-Souburg en wil je meer weten over Oost-Souburg op sociaal en maatschappelijk vlak, dan ben je hier op het juiste adres! Alles over Oost-Souburg  

Middengebied

In het hart van de gemeente ligt de wijk Middengebied. Het is een groot gebied met veel diversiteit in de samenstelling van de wijkbevolking. Er wonen ruim 10.000 mensen, bijna een kwart van alle Vlissingers. Lees alles over het Middengebied.  

Binnenstad

Deze pagina is nog in constructie

Paauwenburg

In de wijk Paauwenburg wonen circa 5.700 mensen in 2.640 huishoudens. De samenstelling is overwegend autochtoon, ca. 25% is van allochtone afkomst. De wijk is gesitueerd aan de westkant van Vlissingen in de nabijheid van strand en zee, gebouwd vanaf halverwege de jaren 60. Lees meer over Paauwenburg.

Groot-Lammerenburg

Bossenburgh, Rosenburg, Lammerenburg, Westerzicht, Papegaaienburg en West-Souburg: ruim wonen aan de rand van de stad. Een wijk met meerdere gezichten. Lees alles over Groot-Lammerenburg.